Boycott israHell!

Boycott israHell!
Бойкот на израел и печелещите от окупацията! Boycott israHell and those who profit from occupation!

Saturday, May 26, 2012

Д-р Дирар Абу Сиси, Dirar Abu Seesi



Д-р Дирар Абу Сиси е единственият затворник, който не е изведен досега от изолация - действие, с което Израел наруши подписаното споразумение за край на гладната стачка.
Дирар Абу Сиси беше арестуван и отвлечен от Украйна - родината на съпругата му. 
Докато пътувал с влака към друг град, където трябвало да посети брат си, Абу Сиси неочаквано станал герой в ужасен екшън. 
Внезапно в купето му влязъл мъж, който се представил за офицер от Украинската вътрешна сигурност и се легитимирал със служебната си карта, след което поискал документите на д-р Дирар. Последвала покана да отиде до друго отделение "поради проблем с паспорта". Абу Сиси бил свален на първата гара и натоварен на кола с черни стъкла и голям брой агенти от украинските служби за сигурност. Със завързани очи бил закаран до една вила, където го чакали хора от израелското разузнаване. 
Лично шефът на Шабак Йорам Коен и ген. Оскар водили няколкочасов разпит, съпроводен с побой и мъчения, а Абу Сиси се опитвал напразно да обясни, че е просто инженер към електростанцията в Газа.
 "5-6 часа, доколкото мога да преценя те ме удряха силно в гърдите и по лицето." Абу Сиси бил оставен сам в стаята, където бил измъчван, за известно време. 
След това,със завързани очи, бил поставен в ковчег и транспортиран до летището в Киев, натоварен на самолет като мъртвец и прехвърлен до друго транзитно летище, където той преценява, че е престоял около 30-40 минути и след това с друг полет откаран до Израел. В затвора разпитите и мъченията продължили, отново водени от най-висшестоящите личности в израелското разузнаване, известни със жестоките си и мръсни средства за провеждане на разпит.

Уникален случай, който трябва да се знае и срещу който да се противостои - ционистите не признават независимост и суверенитет, нито закон и правови отношения, а службите за сигурност в свободни държави им съдействат и участват в престъпленията! Останалият високоморален и цивилизован свят мълчи!

Дирар Абу Сиси възнамерява да възобнови гладната си стачка, като се откаже и от приема на вода! Този брат е угнетен и обезправен, той има семейство - украинска съпруга и деца, чиито живот е точно толкова съсипан колкото и неговия.
 От дъното на душата си молим Аллах за свободата му и за най-тежкото наказание за престъпниците!
د.ضرار ابو سيسي والوحيد الذي ما زال معزولا حتى الان ينوي البدء باضراب مفتوح عن الطعام





No comments:

Post a Comment