Boycott israHell!

Boycott israHell!
Бойкот на израел и печелещите от окупацията! Boycott israHell and those who profit from occupation!

Friday, January 7, 2011

Снимки от 2010г.

3 октомври. Работници донаместват бетонна плоча от стената около еврейско селище на Западния бряг.

4 октомври. Възрастен палестинец показва обгоряло копие на Корана в джамия в село на Западния бряг, южно от Витлеем, за което местните твърдят, че е било запалено от еврейски заселници.

9 октомври. Израелски полицаи под прикритие, облечени като палестинци, арестуват палестински протестираш (вдясно) по време на митинг срещу еврейското заселничество по Западния бряг, близо до Хеброн.

9 октомври. Израелски граничен полицай задържа протестираща жена, срещу която вече са използвали цветен лютив спрей, по време на митинг срещу еврейското заселничество по Западния бряг, близо до Хеброн.

18 октомври. Модел в реален размер на израелския президент Ариел Шарон в болничното му легло бе представен в галерия "Кишон" в Тел Авив.

27 октомври. Палестинци се разбягват, когато срещу тях е използван сълзотворен газ при сблъсъци с израелската полиция в Ум ел Фам.

30 октомври. Палестинци по време на масова сватба в Газа. В церемонията участваха 70 двойки. Тя беше организирана от асоциацията на мъжете, ранени и осакатени по време на 22-дневната израелска офанзива в Газа през 2008 г.

13 ноември. Израелски войници до палестинка, която протестира срещу разделянето на село на Западния бряг.


No comments:

Post a Comment